English Deutsch
patented 
Dé oplossing voor zwerfafval in parken

Stralend initiatief

U kunt als commerciƫle organisatie ook meehelpen onze parken stralend schoon te houden door uw eigen CleanPicnic-kleedjes op drie manieren gratis te verspreiden onder het picknickend publiek:

Distributie

  • Sampling: Promotieteams delen rondom stadsparken in desbetreffende steden CleanPicnic-kleedjes uit aan de picknickdoelgroep.
  • Productplacement: In en rondom parken en recreatiegebieden worden op vaste locaties als: horecagelegenheden, rentalshops, supermarkten, buurtwinkels, traiteurs, etc CleanPicnic-kleedjes neergelegd die klanten gratis kunnen meenemen.
  • Door-to-door: CleanPicnic-kleedjes worden door-to-door verspreid rondom parken en recreatiegebieden aan de hand van demografische gegevens van de doelgroep.

Als u een bijdrage wilt leveren aan het parktraject dan komen wij graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Dit is namelijk een speciaal placemaking traject dat meer toelichting nodig heeft. Neem contact op met Thijs Verheugen voor het maken van een afspraak via Thijs@cleanpicnic.nl of bel 06 29 05 7171.

CleanPicnic voorbeelden
Gaat u zitten